Overslaan en naar de inhoud gaan

BK wielrennen voor journalisten op 12 augustus in Zolder

Er komt een nieuw BK voor journalisten, en dit op zondag 12 augustus e.k. Doe mee, schrijf in, we maken er een leuke happening van. Alles gaat door op het autocircuit van Zolder. Ook de vrouwelijke collega’s zijn van harte welkom. Heb je nog nooit gekoerst, laat je toch niet afschrikken.

Vooraf rijden we drie ronden in groep tegen een gemiddelde van 28 km per uur. Voor de fun en de gezelligheid. Start daarvan is om 12u45. Dit is geen verplicht nummer. De wedstrijd zelf start pas om 13u15.

Om zeker met een voldoende aantal renners te zijn, wordt dit BK georganiseerd samen met de dokters, verplegers en kinesisten, die eveneens hun BK rijden.

Zin om mee te doen? Schrijf je in via mail. Iedereen is van harte welkom! Er is een aparte Belgische titel voor de vrouwen. Kleedkamers zijn voorzien.

Wanneer? Zondag 12 augustus 2012

Waar? Circuit Zolder, Terlamen in Heusden-Zolder

Afstand: 60 km

Start: funrit: 12u45; BK: 13u15

Categorieën: A: tot 35 jaar (tot december 1977); B: tot 49 jaar (tot december 1963); C: vanaf 50 jaar (vanaf 1 januari 1962); D: dames.

Inschrijving: op circuit

Inschrijvingskosten: 8 euro

Inschrijven enkel via: noeltruyers@hotmail.com of noeltruyers@telenet.be

We kunnen wellicht niet alle collega-fietsers bereiken. Geef ons een steuntje en stuur dit bericht door naar collega’s die fietsen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Sportieve groeten,

Noël Truyers - Het Belang van Limburg

 

Inschrijvingsformulier

Naam:

Geboortedatum:

Medium:

Categorie: A – B – C - D

Funrit: ja / neen

 

Onze partners