Overslaan en naar de inhoud gaan

Abonneer je op de journalistendatabank, de schatkamer van de journalistiek

Ben je op zoek naar alle journalisten uit jouw stad/gemeente? Wil je op je persconferentie een aantal sportfotografen uitnodigen? Of heb je graag een lijst van alle cultuurjournalisten uit België? Dan is de journalistendatabank van de VVJ/AVBB jouw gedroomde tool.

De journalistendatabank bevat de namen, contactgegevens, media en specialisaties van ruim 6000 journalisten in België. Dan gaat het om redacteuren maar ook om fotografen en cameralui, van de geschreven pers (kranten en magazines), de audiovisuele media (radio en tv), de productiehuizen, de persagentschappen én de online media.

In de journalistendatabank kan je op verschillende manieren zoeken. Je kan selecteren op naam, medium, plaats, specialisatie… Ook gecombineerde zoekacties zijn mogelijk. Zeer handig dus als je een specifiek doelpubliek wil bereiken.

Wil je toegang tot de databank, dan heb je de keuze tussen drie abonnementsformules. De prijs verschilt naargelang de gebruiker een commercieel, institutioneel (school, universiteit, overheidsdienst…) of non-profitkarakter heeft. Je kan een abonnement voor 1 dag, 1 week of 1 jaar nemen. Flexibiliteit troef dus!

Voor meer info en tarieven: https://journalist.be/journalistendatabank of neem contact op via info@journalist.be of 02 777 08 40

Onze partners