Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanvaarding als Student/Docent

Sinds het academiejaar 2008-2009 maakt de VVJ (Vlaamse Vereniging van Journalisten) het zowel docenten als studenten in journalistiek mogelijk aan te sluiten als lid van de beroepsunie.

Het lidmaatschap kost 70€ voor docenten en 50€ voor studenten, loopt over het volledige academiejaar, en biedt informatie en service, waaronder een jaarabonnement op De Journalist, het Journalistenzakboekje, toegang tot de volledige website journalist.be, en gunsttarieven voor publicaties zoals het Vademecum voor Freelancers. VVJ-leden kunnen verder een beroep doen op ons secretariaat voor individuele bijstand, bijvoorbeeld bij het starten van een loopbaan in de journalistiek. Alle voordelen op een rij.

Voordeeltarief studenten: Als je met minstens 10 studenten van je richting inschrijft, dan geniet je van het voordeeltarief van 40 euro per student. Als je hele opleidingsgroep (of minstens 40 personen ervan) zich aansluit, dan geniet je van het voordeeltarief van 30 euro per student. Als je je met een groep van minstens 100 personen inschrijft, dan geniet je van het voordeeltarief van 20 euro per student.

CONCREET VERWACHTEN WIJ HET VOLGENDE:

  • je vult het aanvraagformulier in: Aanvraagformulier docenten of Aanvraagformulier studenten
  • je stuurt ons een pasfoto en een kopie van je studentenkaart (liefst digitaal naar info@journalist.be)
  • Na goedkeuring van je aanvraag door de VVJ ontvang je een uitnodiging tot betaling van het lidgeld
  • Als je aanspraak wil maken op het voordeeltarief voor studenten, laat dan je opleidingsverantwoordelijke of een docent een e-mail sturen met de namen van alle studenten die lid willen worden. De studenten in kwestie schrijven zich wel afzonderlijk in.

 

Bij voorkeur ontvangen we je aanvraag via e-mail, in .pdf- of .doc(x)-formaat, via info@journalist.be. Gelieve de aanvraag slechts éénmaal in te dienen en dus niet zowel in papieren als elektronisch formaat te versturen.

Student voorkant
Student achterkant
Docent voorkant
Docent achterkant
Onze partners