Overslaan en naar de inhoud gaan

Infoavond over belastingaangifte

U zult inmiddels wellicht uw in te vullen belastingaangifte al in de bus hebben gehad. Elk jaar  weer lijkt het formulier ingewikkelder geworden. Komt daar sinds een paar jaar nog de onduidelijkheid bij over wat nu als (fiscaal gunstig) auteursrecht kan worden beschouwd en wat als honorarium. En wat moet u doen als een opdrachtgever geheel uw inkomen als auteursrecht heeft beschouwd en daarop roerende voorheffing heeft ingehouden?

 

Wie zijn belastingaangifte zelf invult, moet ervoor zorgen dat die tegen 28 juni binnen is bij de fiscus. Doe je dat via tax-on-web, dan heb je nog tot 17 juli. Wie via een boekhouder of een account werkt, krijgt nog de tijd tot eind oktober.

 

Om u enigszins te gidsen bij uw belastingaangifte organiseert de VVJ net als voorgaande jaren een informatieavond. Behalve het eigen VVJ-secretariaat staan ook het JAM-team en de erkende belastingconsulent Walter Van den Brande klaar om u tekst en uitleg te geven.

 

Datum: woensdag 30 mei, om 19 uur.

Plaats: de Antwerpse hoofdzetel van Belfius, Grote Steenweg 454, 2600 Berchem (parking achteraan)

 

De informatieavonden zijn uitsluitend voor leden van de VVJ bestemd en voor hen gratis toegankelijk. Omdat we graag weten hoeveel mensen we mogen verwachten, vragen we u uw komst te melden op info@journalist.be, uiterlijk tegen 25 mei 2011, 16.00 uur. Vanwege de hapjes en de drankjes hebben we graag dat wie zich aanmeldt ook effectief komt.

 

Onze partners