Overslaan en naar de inhoud gaan

Bert Geenen verlaat VTM

Geenen startte zijn carrière bij de VMMa als programmadirecteur van Q-Music. In juli 2003 vormde hij, samen met Jan Verheyen, de programmadirecteurs van VTM. Verheyen besliste in januari 2005 al om te vertrekken. Jan Segers werd aangetrokken om de nieuwe algemeen programmadirecteur van de VMMa te worden.

Bert Geenen zegt dat radio altijd zijn grote liefde gebleven is: ''Toen Talpa mij voorstelde om bij hen programmadirecteur te worden, heb ik dan ook ja gezegd. Begrijp me niet verkeerd: ik heb de voorbije jaren heel graag bij de Vlaamse Media Maatschappij gewerkt, maar de roep van het radiowerk is altijd gebleven''.

Peter Quaghebeur, directeur-generaal van de VMMa, begrijpt de keuze van Bert Geenen: ''Bert is een echte radioman. Met zijn capaciteiten kon hij het ook waarmaken bij de televisie, maar toch voelde je altijd dat zijn hart bij de radio lag. En we weten allemaal: als het er echt op aankomt moet je de roep van je hart volgen. Voor ons blijft Bert een zeer gedreven en professionele vakman met een zeer warm hart voor alle medewerkers.''

Quaghebeur benadrukt dat de overstap van Geenen naar Talpa niet een eerste stap is in een mogelijke overnamen van 4FM door de Vlaamse Media Maatschappij. (foto: Koen Blanckaert, Photo News)

Onze partners